Boomhut huren gezin met baby

Eem boomhut huren als je een gezin met baby hebt

Een boomhut huren is wellicht ook voor jonge en avontuurlijke ouders een goed idee. Echter, als je een vakantie met baby wilt boeken, is een verblijf in een boomhut wellicht een iets te risicovolle onderneming. En zeker als de boomhut zich op grote hoogte bevindt en geen eigen warm water of sanitair heeft. Een blokhut huren of huisje in het bos, is met een baby wellicht een beter idee.

wandelen in de natuur met kinderwagen

Maar, onmogelijk is het zeker niet

Als je als jonge ouders toch een uitdaging zoekt en met je baby avontuurlijk en spannend wilt overnachten, zijn er wellicht boomhutten in ons aanbod die in aanmerking komen. Huur dan bij voorkeur een meer luxe boomhut en niet op al te grote hoogte. Een boomhut die goed toegankelijk is en met eigen sanitair. Een boomhut huren op een camping is wellicht een goede optie. Zeker als zo een camping over een zwembad en peuterbadje beschikt.

boomhut in het bos

Met de auto

Als je een vakantie met baby gaat boeken en een boomhut hebt gehuurd, zal je waarschijnlijk per auto naar je vakantiebestemming afreizen. Houd er rekening mee dat een boomhut niet altijd per auto bereikbaar is en als dat het geval is niet te veel spullen en persoonlijke zaken mee kunt nemen. En dat kan in het geval van een avontuurlijke vakantie met baby best onhandig zijn. Een huisje bij Center Parcs of Landal huren is zwellicht een stuk saaier maar deze parken zijn wel beter op een vakantie met baby, peuter of kleuter ingericht.